telegramviberwhatsapp
+38 (098) 554-00-00
telegramviberwhatsapp+38 (098) 554-00-00

Оренда та Прокат авто в Києві

Всього за 59 секунд підбери собі автомобіль!
Оренда Авто Megarent
Виберіть клас автомобіля:
Виберіть тип коробки передач:
Де хотіли б забрати? info icon
ОфісПо КиєвуБориспільІнше місто
Mega Rent Cars
Вкажіть підходящі для вас
умови оренди у формі ліворуч
Переглянути всі машини shape icon
x
Бронювання

Корисні статті

Читати всі статті

Мегарент організовує для вас прокат авто в Києві оперативно, якісно і дешево. Набагато зручніше використовувати для поїздок по місту і за його межами, ніж користуватися послугами громадського транспорту або таксі. Ви самі керуєте своїм часом, замовивши наші машини в оренду. Наш комфортабельний автомобіль - це ваша особиста свобода, можливість вирішити більше завдань, всюди встигнути вчасно.

Варіанти прокату авто в Києві

Ми пропонуємо різні варіанти прокату автомобілів. Можлива як подобова, так і довгострокова оренда авто. Серед основних наших послуг варто виділити:

Прокат машин може бути цікавий тим, хто вирушає в ділову поїзду, збирається в подорож, запрошений на весілля або випускний. Будь-який з запропонованих варіантів автопрокату можна замовити в будь-який зручний для вас час, скориставшись реквізитами з розділу «Контакти». Звернувшись в нашу компанію, ви дізнаєтеся, що оренда авто - це зручно і зовсім нескладно.

Оренда авто любого класу і модифікації

Ми надаємо в прокат авто будь-якого класу - від економ, преміум или бізнес. При бажанні у нас можна взяти в довгострокову оренду комфортабельний мінівен або потужний позашляховик. В автопарку компанії знаходиться велика кількість машин всіх класів, так що з вибором у вас точно не буде проблем. Доступна оренда авто в Києві як з автоматичною коробкою перемикання передач, так і на механіці. Машина на прокат видаеться як в нашому офісі, так і в будь-якій точці Києва, а також в Борисполі. Останній варіант вкрай зручний, так як ви швидко доберетеся до столиці і зможете вже в день прильоту провести відповідальні зустрічі або встигнути на важливі заходи. Співпраця з Мегарент по оренді машин має ряд незаперечних переваг:

Для постійних клієнтів існують спеціальні пропозиції на автопрокат в Києві і бонуси. Клієнт вибирає систему оплати прокату машини, яка йому зручна, в тому числі і за безготівковим розрахунком або пластиковою карткою. Клієнт, який звернувся в Мегарент, отримає авто в оренду, повністю укомплектований всім необхідним відповідно до сезону. При замовленні автомобіля з водієм ми гарантуємо вам повну конфіденційність щодо маршруту, що проводяться зустрічей і телефонних переговорів. Оренда машин відкриває перед вами нові горизонти, до яких ви без проблем доберетеся в комфортабельному авто від нашої компанії.

post_footer
x Дякуємо вам за замовлення! Найближчим часом ми звяжемося з вами для уточнення деталей!
x Дякуємо вам за відгук! Ми розглянемо та опублікуємо ваш відгук найближчим часом